آشنایی با تی مال (Tmall) | تی مال (Tmall) چیست؟

فروشگاه ها با برند معروف و خرده فروشانی مانند Fenty Beauty ، Best buy، دبنهامز و H&M کالاهای خود را از طریق بازار آنلاین تی مال (Tmall) به فروش می رسانند که متعلق به غول تجارت الکترونیکی Alibaba است. شرکت بزرگ آمازون در ماه آوریل بازار آمازون چین را تعطیل کرد اما حضور خود را در تی مال (Tmall) حفظ کرد که این نشان دهنده ی اهمیت این بازار بزرگ آنلاین می باشد. در این مقاله با پرداختینو همراه شوید تا شما را با تی مال (Tmall) بیشتر آشنا کنیم.

علی رغم اختلافات تجاری موجود بین ایالات متحده و چین ، کارشناسان می گویند که حضور خرده فروشان و فروشگاه ها با نام تجاری معروف در بازار چین در بلند مدت ضروری خواهد بود و برای موفقیت در بازار چین ، شرکت های غربی نیاز دارند که نحوه خرید و فروش آن ها در بازار مورد بررسی قرار گیرد و این با استفاده از پلتفرم Tmall امکان پذیر است.

تی مال (Tmall)

معرفی بازار آنلاین تی مال (Tmall)

تی مال (Tmall) در سال 2008 تأسیس شد و مقر آن در هانگژو ، چین است ، متخصصان معتقدند که این بازار، بزرگترین بستر تجاری برای خرده فروشی مصرف کنندگان در آسیا می باشد. طبق گزارش رسمی Retail Dive 2018 از جک ما ، مدیر اجرایی سابق گروه علی بابا ، بیش از 500 میلیون مصرف کننده چینی در سراسر مجموعه Alibaba از پلتفرم های تجارت آنلاین خرید می کنند.

به گفته ی استرلینگ، برای مصرف کنندگان چینی ، تی مال (Tmall) یک بازار معتبر به حساب می آید كه در آن خریداران می توانند کالاهای معتبر را خریداری كنند.

این سایت همچنین به عنوان راه ارتباطی بین برند های خارجی و خریداران چینی عمل می کند. آلن آدامسون ، بنیانگذار دانشگاه Metaforce و استادیار کمکی دانشگاه نیویورک گفت: قبل از ارائه این پلتفرم ها ، خریداران چینی مجبور بودند برای خرید کالاهای خارجی خود سفر کنند و یا مبلغی را بپردازند.

نکات مهم قبل از ورود به بازار تی مال (Tmall)

Syama Meagher ، مدیرعامل یک شرکت مشاوره خرده فروشی گفت: قبل از اجازه ورود بازرگانان به بازار ، تی مال (Tmall) خرده فروشان را بر اساس چندین فاکتور از جمله حجم مشاغل ، توزیع کالا های موجود ، حضور در سایر بازارهای آنلاین و مجوز برای فروش در بازار چین ارزیابی می کند. حال حاضر تی مال (Tmall) در حال انجام یک تجزیه و تحلیل کامل از برند هایی است که قصد دارند با این پلتفرم کار کنند.

چارلی پون ، تحلیلگر مستقر در هنگ کنگ در تحقیقات کورسایت ، یک موسسه تحقیقات جهانی و یک شرکت مشاوره ، در نامه ای به Retail Dive نوشت، در گذشته برای شرکت علی بابا مشکلاتی در ارتباط با کالاهای جعلی به وجود آمده است، اما این شرکت از فناوری جدید برای یافتن و حذف کالاهای تقلبی استفاده می کند و همچنین از فروشندگان کالاهای جعلی شکایت می کند. پون افزود : عملكرد شركت در تأييد اعتبار تاجران قبل از افزودن آنها به اين بستر ، يك استراتژي مهم براي رفع اين مشكل بوده است.

تی مال (Tmall)

یک متخصص چینی می گوید : شکل جمعیت ما و شکل بازار ما با سایر نقاط جهان بسیار متفاوت است.

سخن آخر

تی مال (Tmall)  یک پلتفرم بسیار عالی برای شرکت های خارجی می باشد که قصد دارند به بازار چین وارد شوند. به علاوه بازار تی مال (Tmall) به میزان قابل توجهی خرید کالاهای خارجی را برای چینی ها آسان کرده است.

به این دلیل که به طور مثال تا قبل از شروع فعالیت در تی مال، چینی ها باید زبان انگلیسی می دانستند و برای خرید از آن باید از کارت های اعتباری با امکان دسترسی به ارزهای خارجی استفاده می کردند. به علاوه 30 روز زمان نیاز بود تا کالای خریداری شده به دست فرد برسد. در صورتی که در تی مال چینی ها نه تنها به این موارد نیازی ندارند، بلکه آیتمی که خریداری کرده اند ظرف مدت 14 روز به دستشان خواهد رسید. 

اگر صاحبان کسب و کار قصد داشته باشند به خرید و فروش آنلاین در بازار چین بپردازند می توانند در تی مال (Tmall) ، این فروشگاه را راه اندازی کنند و با ساده ترین و ارزان ترین راه ممکن کسب و کار خود را آغاز نمایند و برای دراز مدت در آن به فعالیت بپردازند، چرا که این بازار آنلاین دارای یک رویکرد استراتژیک است که به منظور برآورده ساختن نیازهای مشتریان و مصرف کنندگان، به صورت مطمئن و امن فعالیت خود را آغاز نموده است و تا کنون بسیار هم موفق عمل کرده است.

از توجه و همراهی شما تا پایان این مقاله بسیار ممنون و سپاسگزاریم.

پرسش و پاسخ

  • تصویر آواتار
    میثم ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ پاسخ دادن
    سپاس از شما دنبال محتوای این سایت بودم و فرقش با 1688 میخواستم بدونم

  • تصویر آواتار
    meysam ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ پاسخ دادن
    سپاس از شما دنبال محتوای این سایت بودم و فرقش با 1688 میخواستم بدونم

مقالات مرتبط

عضویت در خبرنامه سایت